Ingyenes 7 részes online minikurzus szülőknek

Sajátítsd el a pozitív nevelés alapjait 1 hét alatt és támogasd ezzel is gyermeke(i)d jövőbeli sikerét és boldogságát!

Ingyenes 7 részes online minikurzus szülőknek

Sajátítsd el a pozitív nevelés alapjait 1 hét alatt és támogasd ezzel is gyermeke(i)d jövőbeli sikerét és boldogságát!

Minden szülőben ott a vágy, hogy elősegítse gyermeke jóllétét, ám a gyakorlatban ez közel sem olyan egyszerű. Ha benned is felmerült már a kérdés, hogy vajon jó munkát végzel-e szülőként, akkor most a legjobb helyen jársz. Tarts velünk az ingyenes, 7 részes online minikurzuson, ahol elsajátíthatod a pozitív nevelés alapjait és gyakorlati fogásait, amelyeket alkalmazva optimista szemléletű, kiegyensúlyozott, a kihívásokkal szemben ellenálló gyermeket nevelhetsz!

Senki nem születik “elég jó” szülőnek. Egy tanulási folyamat, amíg azzá válsz…

A gyerekekhez nem mellékelnek használati utasítást, mint ahogyan azt sem könnyű megítélni, hogy a különböző élethelyzetekben ki számít igazán jó szülőnek. Nem csoda, ha benned is sok a bizonytalanság. Szerencsére azonban a legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy igenis léteznek olyan alapelvek, amelyeket szem előtt tartva saját magunk számára és gyermekeink számára is boldog életet teremthetünk.

Az ingyenes, 7 részes minikurzuson átadjuk számodra azokat az alapelveket, amelyekkel belőled is pozitív szülő, egyben valódi példakép válhat a gyermeke(i)d számára!

TUDTAD?
A világ pesszimista értelmezésének igen komoly ára van

„Ha a gyermek megtanulta a pesszimista gondolkodást, akkor nagy a kockázata, hogy romlik az iskolai teljesítménye, nagyobb eséllyel lesz szorongó vagy depressziós, és talán az a veszély is fenyegeti, hogy rosszabb lesz az egészségi állapota, mintha optimista lenne.”

(Dr. Martin Seligman, amerikai pszichológus)

Ezzel szemben a pozitív nevelés tudományosan igazolt hatásai:

Kevesebb szorongás

Kevesebb depresszió

Jobb viselkedés

Jobb jegyek

Több siker az életben

Jobb fizikai egészség

Mit tartalmaz az ingyenes, 7 részes online minikurzus?

A kurzus 1 héten keresztül tart és minden nap egy újabb részt fogsz megkapni e-mailben. Az anyagokat könnyen érthető és feldolgozható módon, blogcikkek formájában küldjük el számodra, hogy bármikor - akár a későbbiekben is - át tudd olvasni / ismételni.

Minden egyes fejezet végén egy-egy mini gyakorlatot is találsz majd, amelyekkel könnyebb lesz a saját családodhoz, egyéni helyzetedhez alakítani a tanultakat. Száraz elmélet helyett minden részben érzékletes példákkal és gyakorlati tippekkel szolgálunk, amelyeket Te is azonnal alkalmazni kezdhetsz otthon.

Kérdések, amelyekre garantáltan választ kapsz, ha velünk tartasz:

Az ingyenes, online minikurzus mögött a Boldogságóra szakmai csapata áll

A program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az óvodás és iskolás korosztály számára.

Eredmények számokban

0 +
óvoda és iskola a programban
0 +
boldogságóra-csoport az országban
0 +
boldogabb gyerek a programnak köszönhetően

Kutatások eredményeire építve
Az ELTE PPK által tudományosan bizonyított program

Most itt a lehetőség, hogy gyermeke(i)d ne csak óvodai vagy iskolai keretek között sajátíthassák el a jóllét tudományát, hanem általad akár otthon is!

A pozitív nevelésről szóló 7 részes minikurzusunkban szeretnénk megismertetni veled azokat az alapfogalmakat és eszközöket, amelyek segítségével a családi környezetben is támogathatod a jóllét növekedését nemcsak a gyerekekben, de a család minden tagjában, beleértve önmagadat is.

Ha esetleg még bizonytalan lennél, hogy megéri-e velünk tartani az ingyenes minikurzuson, tegyél fel magadnak egyetlen kérdést:

Mi a legtöbb, amit szülőként adhatsz a gyermekednek?

Ha szerinted is a boldog élet lehetősége és a szemléletmód, amivel kiugró sikereket érhet el, akkor mindenképp ott a helyed az ingyenes minikurzuson!